رفتن به محتوای اصلی

شما اینجا هستید

راه اندازی شهرک شیرینی سنتی قزوین به برند شدن محصول کمک می کند


26 مرداد, 1399 - 15:30 -- روابط عمومی2
مدیر کل جذب و حمایت از سرمایه گذاری قزوین:

راه اندازی شهرک شیرینی سنتی قزوین به برند شدن محصول کمک می کند

مدیرکل دفتر جذب و سرمایه گذاری استانداری قزوین گفت: با راه اندازی شهرک شیرینی سنتی در قزوین می توان به برند شدن این محصول و اشتغال کمک کرد.

به گزارش اداره کل روابط عمومی استانداری ،

کمیته راهبری خوشه شیرینی سنتی قزوین در دفتر جذب و حمایت از سرمایه گذاری استانداری تشکیل شد.

مرتضی علیخانی در این جلسه اظهار داشت: در یک سال اخیر اقدامات خوبی در حوزه خوشه شیرینی سنتی قزوین انجام شده تا بتوانیم به برند شدن این محصول کمک کنیم و روند کارها مطلوب است.

وی بیان کرد: تاکنون سه خوشه صنعتی راه اندازی شده و مهمترین هدف ما از شکل گیری این خوشه‌ها انسجام واحدهای سنتی خانگی و صنعتی تا برند شیرینی سنتی قزوین احیا شود.

علیخانی گفت: محصولات شاخصی در شیرینی داریم و در گام اول می‌توان باقلوا را برند کرد.

 

مدیرکل دفتر جذب و سرمایه گذاری استانداری قزوین یادآور شد: در سال قبل کارهای خوبی صورت گرفت که برپایی نمایشگاه و همایش بزرگی بود که با استقبال روبرو شد و قراردادهای خوبی منعقد شد که می‌توانست نوروز امسال را متحول کند اما ویروس کرونا مانع از تحول در حوزه شیرینی سنتی قزوین شد.

وی گفت: در این بخش حمایت‌های دولتی بسیار خوب بوده اما در برخی مواقع از استقبال بخش خصوصی بویژه شیرینی پزهای سنتی برخوردار نبودیم که باید در این زمینه اطلاع رسانی بهتری صورت گیرد.

علیخانی در مورد ایجاد شهرک شیرینی سنتی هم تصریح کرد: قرار است این شهرک در مسیر شمال اتوبان قزوین احداث شود که می‌تواند به یک جمعیت ۲۵ میلیون نفری خدمات دهد ولی چون در حریم قرار دارد نیازمند پرداخت عوارض است و به همین دلیل کارها متوقف شده است.

وی بیان کرد: اتحادیه صنفی شیرینی سنتی باید در اجرای برنامه‌ها محور کار باشد و اگر قرار است به نتیجه برسیم حتماً با اتکا به اتحادیه خواهد بود و هدف اصلی این است تا کارها توسط مردم و خود قنادان سنتی انجام شود.

علیخانی اضافه کرد: قرار نیست بخش دولتی وارد کار شود و ما تنها تسهیل گر و بسترسازی می‌کنیم تا اتحادیه‌ها وارد کار شوند.

وی گفت: با تشکیل کمیته تخصصی می‌توان به جمع بندی واحدی رسید و کارها را سرعت بخشید و با ایجاد خانه شیرینی سنتی قزوین پیگیر تشکیل کارگاه‌های آموزشی، نمایشگاه و فروش شیرینی سنتی هستیم که یک خانه تاریخی در خیابان سپه در کنار آب انبار سردار پیش بینی شده است.

علیخانی اظهار داشت: در نوروز امسال بیش از یک هزار تن شیرینی در استان تولید شد که به دلیل کرونا فروش نرفت و برخی آسیب دیدند که باید مورد حمایت قرار گیرند.

 

مدیرکل دفتر جذب و سرمایه گذاری استانداری قزوین تصریح کرد: برخی دستگاه‌ها دستورالعمل معرفی آسیب دیدگان از کرونا را برای گرفتن وام هنوز مطالعه نکرده و کسی را معرفی نکرده اند و اگر کوتاهی شود اعتبارات به استان‌های دیگر داده می‌شود.

وی بیان کرد: در هفته گذشته حدود ۱۰ درصد افراد معرفی شده بودند که آن را به ۳۰ درصد رسانده ایم و با تمدید زمان ثبت نام امیدواریم مدیران همت کنند و با اطلاع رسانی درست و معرفی افراد آسیب دیده از این فرصت استفاده کنند تا بتوانیم بخشی از خسارت‌ها را با وام‌های ۱ تا ۱۶ میلیون تومان جبران کنیم.

علیخانی اضافه کرد: این وام‌ها به راحتی و با سفته داده می‌شود و به ضامن نیازی ندارد و در استان فقط بخش حمل و نقل شهری خوب عمل کرده و ۵ هزار نفر را معرفی کرده که جای تقدیر دارد لذا امیدواریم مدیران کمک کنند تا بتوانیم ۶۰ درصد ظرفیت را مورد استفاده قرار دهیم.